Detox? Lees dan eerst dit

De eerste maanden van Slot Online Mudah Menang het jaar willen we allemaal detoxen. En voor de zomer het liefst nog eens. Toch is je lever het hele jaar aan het detoxen. Al het gif in je lijf, wordt door je lever afgebroken. Het is dus van belang om goed voor je lever te zorgen. Voor de optimale werking heeft je lever drie belangrijke grondstoffen nodig: eiwitten, vitamines en mineralen.

Mocht je hierin tekorten hebben, dan begrijp je dat de lever problemen krijgt zijn ontgiftingstaak. Ontgiften is slechts één van de 400 (!) taken die je lever uitvoert.

Functioneert je lever niet optimaal dan heeft je lichaam een oplossing: het slaat toxische stoffen op in vetcellen rond je organen. Hier worden ze weggezet totdat er hopelijk de grondstoffen zijn aangevuld, om ze dan alsnog uit het lichaam te werken.

Om dan vanuit het niets te gaan detoxen, door een korte, heftige kuur zou ik nooit aanraden! Zo’n kuur maakt het lichaam nog toxischer. Maar heb je wel al je grondstoffen op peil? Dat merk je wel als je hoofdpijn krijgt, misselijkheid en duizeligheid wordt. De toxische stoffen jagen nogmaals door je lijf de schadelijke stoffen komen in vetcellen terecht.

Ik raad je aan om te beginnen met zoveel mogelijk gifvrij te leven. Niet alleen gifvrij eten, maar ook zoveel mogelijk gifstoffen om je heen te vermijden.

De eerste stap is het drinken van water met mineralen. Eet biologisch. Dat is iets duurder, maar weet wel dat kunstmatige toxische stoffen duur zijn voor je gezondheid!

Wil je het gif uit je lijf? Kies voor de lange termijn. Dat is een stuk gezonder. En maak een plan. Zoek een orthomoleculair therapeut om je te begeleiden.